Tevékenységeink

Acélszerkezetek szerelése

Az acélszerkezetek megszámlálhatatlan lehetőséggel szolgálnak különböző iparágak számára. Az összeszerelt csarnokok, előtetők és tartószerkezetek legalapvetőbb eleme az acél. Számtalan épület esetén bizonyítottuk már rátermettségünket a szerkezetépítésben. Segédszerkezetektől a nagy fesztávú csarnokszerkezetekig teljesítjük a Megrendelők igényeit.

Tetőhéjalás és Oldalfalburkolás

Cégünk egyik profilja a könnyűszerkezetes tetőhéjalási és oldalfalburkolási rendszerek kivitelezése ipari, kereskedelmi és középületeken egyaránt. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítsuk munkáink és szolgáltatásaink minőségét, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk.

Egy- és többhéjú trapézlemez falak, falvázkazettás- burkolólemezes hőszigetelt falak, valamint szendvicspanelből épített falakat kivitelezünk.

Octopus Energy

A legfőbb álom: alacsony fűtésszámla, ahol az energia felhasználásra kerül és nem vész el.

Informatika, számítógépes programozás, weboldalak fejlesztése

Az, hogy egy vállalkozó, egy cég, egy szolgáltató fenn legyen a weben a 21. században már elengedhetetlen követelmény. Arra törekszünk, hogy ne csak fenn legyél, hanem eredményes is legyen, és elérd a céljaidat.

Weboldal készítés és fejlesztés előtt érdemes kicsit tájékozódni arról, hogy mi az, amit a sikeres cégek, vállalkozások használnak, mik azok a funkciók amik ma már szinte kötelezőek és milyen szempontoknak kell megfelelnie egy weboldalnak. A cél, hogy ne te dolgozz, hanem a gép.

Média, nyomdai munkák

Teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújtunk minden megrendelőnk számára. Fő feladatunk hogy megrendelőnk igényeit megvalósítsuk, papírra vetjük. Szines és fekete-fehér anyagokat kínálunk nagy választékban.

  • Szórólapok készítése: A szórólap még mindig remek lehetőség arra, hogy hírt adjon a célközönségnek termékekről, szolgáltatásokról, ráadásul egy profi készítésű reklámanyag vásárlásra buzdítja az embereket. Az általunk készített szórólapok kifogástalan minőséget képviselnek, nyomtatásukat kis és nagytételben feketén-fehéren vagy színesben is egyaránt készítjük.
  • Névjegykártya készítése: Cégünk a „megfogható bemutatkozás” híve, ha egy új üzleti partnerrel ismerkedik meg, fontos hogy ne csak a kezét nyújtsa, hanem a névjegykártyáját is. Egy szép, igényesen elkészített névjegykártya sokat elárúl cégéről, vállalkozásáról, így fontosnak tartjuk a kivitelezést, grafikai munkát, egyénre szabást.
  • Puhatáblás könyvek nyomtatása:  Egy céget, vállalkozást vagy annak termékeit, szolgáltatásait bemutató katalógus, prospektus esetén kimondottan fontos, hogy milyen formát ölt, hiszen az ügyféltájékoztatás egyik fontos eleméről van szó. Egy hatékony prospektus esztétikus, tükrözi a cég arculatát és kellően informatív.
  • Plakát: A plakátok a mai napig a leghatékonyabb offline vizuális kommunikációs eszköznek számítanak. Ha egy plakát megfelelően van kialakítva, akkor az emberek nem fognak elsétálni mellette, hanem megjegyzik annak tartalmát.
  • Molinó: A molinó kiváló választás reklámhordozó eszközként, ha egy hosszabb kampányról van szó, hiszen alapanyagának köszönhetően egy tartós anyagról van szó.
  • Dekoráció: Akár reklámfelületként egy kiállító helyiségben, vagy otthonunk falát is díszítheti egy jól megválasztott kép, vagy családi fotó, emlékeink papírra vetése.

Bérelhető Ledfal

GAYK építőipari gép

Új szolgáltatás hamarosan: Autószerviz, gyorsszerviz

Autószerviz, gyorsszerviz, mezőgazdasági gépek gumizása, professzionális szerszámokkal. Műszaki vizsga és eredet vizsgáztatás.

Várható nyitás Szeptemberben. Pásztó Irinyi út, a volt műanyag üzem helyén.