Octopus hőszivattyú - Bemutatás

Az Octopus hőszivattyúk energiatakarékos kialakításának köszönhetően a hagyományos fűtési és melegvíz-ellátó rendszereknél hatékonyabban hasznosítja az energiát bármilyen épületben.

A berendezés környezetbarát módon veszi át az energiát a levegőtől. Az Octopus vezérelve olyan nagyhatékonyságú fűtési rendszer tervezése, amely alternatív energiaforrásokat is tud hasznosítani, kíméli a természeti erőforrásokat és a lehető legkisebb környezeti lábnyomot hagyja.

Egy épület fűtési igénye számos különböző tényezőn múlik. Nagy mennyiségű energia érkezhet a napból, az emberektől és a háztartási készülékekből. Az épületekben a kényelmes működéshez általában szükséges energia függ magának az épületnek az energiahatékonyságától, a szellőzőrendszertől, a háztartási készülékek kapacitásától, a külső hőmérséklettől, és az időjárási viszonyoktól, úgymint szél, eső és napsütés

Lehetőség van arra, hogy a hőszivattyú vezérlőrendszerét kiegészítésképpen vezeték nélküli termosztáttal is felszereljék, és így 24 órán át kényelmes hőmérsékletet lehet biztosítani, illetve a hőszivattyú internetes hálózaton keresztül vezérelhető.

Kiegészítő fűtés

Kiegészítő hőforrások telepíthetők és használhatók akár készenléti üzemmódban tartalékként, akár az OCTOPUS hőszivattyúval együtt üzemeltetve, azt kiegészítő berendezésként. Ha a hőszivattyúnak olyan beltéri hőmérsékletet kell fenntartani, ami meghaladja a teljesítőképességét, akkor szükség van kiegészítő berendezésre. A hőszivattyú csatlakoztatható bármilyen vizes rendszerhez, beleértve a távfűtést, az elektromos vízmelegítőket, valamint az olaj-, gáz- vagy pellettüzelésű kazánokat.

További részletekért, forduljon hozzánk bizalommal!